Hoofdinhoud

Slagerij Willard Havinga

Slager uit Bedum

Je vindt bij ons (h)eerlijk vlees uit de streeck. Wij staan bekend om onze worstmakerij, met een groot assortiment huisgemaakte worstsoorten en vleeswaren. Onze verse keuken is onze trots; een prachtig assortiment maaltijden, soepen, broodjes en snacks. Wij doen veel catering, van een barbecue tot een Italiaans buffet en van een smakelijke salade tot een lekkere hapjesschaal.
Wat ons uniek maakt is het feit dat wij vrijwel alles in eigen huis maken. We werken met een groot team om dit te kunnen bereiken, want arbeidsintensief is dit wel! Maar we doen het met liefde en omdat we het harstikke leuk vinden! Het team bestaat uit een hechte groep, waarbij duidelijke rollen hebben. We hebben een chef worstmakerij, een chef catering, een chef traiteur en een chef winkel. Hierdoor kunnen wij goed afbakenen, is er meer verantwoordelijkheid binnen het team en kunnen wij efficiënter werken.

Dit alles zorgt er ook voor dat onze blik op de toekomst harstikke positief is. Wij zijn er zeker van dat als je echt kwaliteit levert, en in onze ogen is dat vooral het huisgemaakte aspect, er altijd toekomt is voor een moderne slagerij. Meegaan met de tijd is daarin belangrijk. Als voorbeeld, onze worstenmakerij is 100% glutenvrij.
We zijn ons bewust van de regiofunctie die we nu al hebben en verwachten dit de komende jaren meer en meer te gaan krijgen. Wij zijn daar in ieder geval klaar voor!

Meer Streeckgenoten

Extra informatie

Locatie: Bedum

Adres: De Vlijt 10B

Telefoon: 050 3014018

Email: info@slagerijteerling.nl