Volendammer leverworst
Onze slagerij bestaat inmiddels 80 jaar en is altijd van vader op zoon overgedragen. We zijn trots op onze ambachtelijke worsten en vleeswaren die we maken volgens traditionele recepten. Door de jaren heen hebben we met deze recepten meerdere bekroningen ontvangen, prijzen waar we enorm trots op zijn!
Volendammer leverworst
Een Streeckproduct van Nico Runderkamp, slager uit Volendam
Door het pure recept heeft de leverworst een authentieke smaak.


Nico Runderkamp
Slager uit Volendam
Slagerij Bakkertje is in 1942 begonnen door Klaas Runderkamp. Omdat er meer Volendammers zijn met dezelfde achternaam had Klaas een bijnaam. Die naam was ontleend aan het beroep van zijn ooms, zij waren bakker. Klaas was klein van stuk en werd daarom 'Bakkertje' genoemd. Zodoende was de naam voor de slagerij snel gevonden!
Wat niet is veranderd door de jaren heen is de traditionele kwaliteit. Verse maaltijden, soepen en worsten worden nog altijd op traditionele wijze bereid.
De tip van Nico:
Heerlijk in plakjes bij de borrel of op brood