Rosbief
La Cucina, een begrip in Oisterwijk en omstreken. Jan Maarten is al op jonge leeftijd begonnen met werken in de slagerij. Samen met zijn vrouw en kinderen is zijn slagerij uitgegroeid tot volledige eetwinkel.
Rosbief
Een Streeckproduct van Jan Maarten, slager uit Oisterwijk
De rosbief is gekruid en rose gebakken, heerlijk sappig en zacht van smaak. Alleen de malste delen worden gebruikt. De rosbief heeft een lekker kruidig randje.


Jan Maarten
Slager uit Oisterwijk
La Cucina, waar passie voor smaken en ambachtelijke gemakken samen komen. We zijn 26 jaar geleden begonnen als traditionele slagerij maar sinds 2013 zijn we veel meer dan dat. Inmiddels zijn we samen met onze kinderen een echt familie bedrijf en gaan we met ons team alleen voor het allerlekkerste en allerbeste.
De tip van Jan
Rosbief is ook heerlijk als voorgerecht met rucola, truffelmayonaise, pijnboompitten en geraspte kaas.