Ovengebakken kipfilet
Marco komt uit een boerengezin. Door zijn achtergrond weet hij al bijna 30 jaar lang de herkomst van zijn vlees. Hij kent alle boeren waar het vlees vandaan komt. Zo garandeerd hij zijn goede kwaliteit.
Ovengebakken kipfilet
Een Streeckproduct van Marco van Strien, slager uit 's Gravenmoer
Deze malse kipfilet is ambachtelijk gemaakt waardoor je de slagerskwaliteit goed echt proeft. Dat het ovengebakken is kun je zien aan het gebakken randje rondom de kipfilet.
Marco van Strien
Slager uit 's Gravenmoer
In 1993 is het allemaal begonnen. Marco en Ine van Strien openden op zeer jonge leeftijd (22 en 21) hun eigen Keurslagerij in ’s Gravenmoer.
De tip van Marco
De ovengebakken kipfilet is heerlijk in combinatie met roomkaas en peppadew op een krokant pistoletje. Verras je gasten met deze kipfilet op de borrelplank, een lekkere borrelhap met wat gekruide roomkaas.