Limburgse achterham
De dorpsslagerij van Hulsberg is al jarenlang in handen van de familie van Keulen. Het vakmanschap is door de jaren heen meerdere malen bekroond. Beste slagerij van Nederland 2000-2001, uitverkozen tot 3-sterren slagerij van 2015-2016 en winnaar van de Gouden Slagers Ring zijn daarvan enkele voorbeelden.
Limburgse achterham
Een Streeckproduct van Ben Keulen, slager uit Hulsberg
De beste vleesdelen van het varken, de bovenbil en platte bil, maken deel uit van de achterham. Door de ham 10 uur op lage temperatuur te garen, blijven alle smaken behouden. De ham is in eigen vocht gekookt en heeft 1 ster Beter Leven-keurmerk, varkens worden gehouden door Limburgse boeren.
Ben Keulen
Slager uit Hulsberg
Zoals de meeste mensen al weten heeft Ben al meer dan 20 jaar zijn eigen runderen (Belgische Blauwe) op zijn Limburgse weide rondlopen. Zijn runderen worden daar gemest zoals zijn grootouders ook al deden.
De tip van Ben
Deze ham is het lekkerst op Limburgs zwart brood, eventueel met appelstroop.