Katenspek
Dagelijks wordt in het familie bedrijf van Bert-Jan volgens traditioneel recept geproduceerd. Al ruim 70 jaar selecteren we zelf ons vlees bij regionale boeren met respect voor mens en dier. Door de jaren heen is ons vakmanschap meerdere malen bekroond.
Katenspek
Een Streeckproduct van Bert-Jan Lantinga, slager uit Meppel
Op beukenhout gerookt en vervolgens op lage temperatuur gekookt. Met veel smaak dankzij ingrediënten zoals knoflook en peper.
Bert-Jan Lantinga
Slager uit Meppel
Dagelijks wordt er in de slagerij van Bert-Jan volgens traditioneel recept geproduceerd. Al ruim 70 jaar selecteren hij zelf het vlees bij regionale boeren met respect voor mens en dier.
Door de jaren heen is zijn vakmanschap meedere malen bekroond. In 2019 is hij tijdens de Internationale slagersvakwedstrijd La Confrérie des Chevaliers uitgeroepen tot Nederlands Kampioen.
De tip van Bert-Jan
Katenspek smaakt heerlijk op witbrood met een gebakken ei.