Gerookte ossenworst
Hans maakt op basis van een traditionele, eigen familiereceptuur zijn gerookte ossenworst. Die staat garant voor een beproefde en overheerlijke smaakbeleving.
Gerookte ossenworst
Een Streeckproduct van Hans Brommer, slager uit Amsterdam
In de zeventiende eeuw werden op grote schaal ossen geïmporteerd vanuit Duitsland en Denemarken. De specerijen zoals; peper, kruidnagel en nootmuskaat, kwamen uit Nederlands-Indië. Mijn ossenworst bouwt voort op deze traditie en laat u het authentieke Amsterdamse ambacht proeven. De ossenworst is gerookt, boven snippers van echt beukenhout, wat zorgt voor een overheerlijke smaak.


Hans Brommer
Slager uit Amsterdam en Amstelveen
Onder de naam Hergo, "De slager met een koksmuts", bevindt zich in Amsterdam. Door innovatief te denken, ambacht en vakmanschap hebben deze winkels een plek verworven in het topsegment van slagerijen.
De tip van Hans
Deze ossenworst is extra lekker met een beetje Amsterdamse mosterd.