Hoofdinhoud

Gebraden kipgehakt

Een Streeckproduct van Jan Mourik, slager uit Krimpen aan den IJssel

Ons gebraden kipgehakt is gemaakt van mals kipdijvlees en op lagere temperatuur gebraden in de oven. De volle smaak en lekkere bite overtreft je verwachtingen en is wat het moet zijn: een feestje op vers brood, toast of knapperig bolletje!

Meer Streeckproducten

Jan Mourik

Slager uit Krimpen aan den IJssel

Mijn naam is Jan Mourik, Meester-Worstmaker en eigenaar van Slagerij Mourik in winkelcentrum De Korf te Krimpen aan den IJssel. Ons bedrijf is opgericht in 1916 en het vakmanschap is doorgegeven van vader op zoon. Met tientallen gouden bekroningen zijn we meervoudig Worstmakerij/ Traiteur kampioen regio Zuid-Holland, Zeeland en Utrecht. Onze visie is simpel; met zuivere grondstoffen lekkere producten maken! Wij staan dan ook voor kwaliteit, service en netheid, vertaald in meer dan 100 zelfgemaakte producten welke hoog gewaardeerd worden door onze klanten. Samen met mijn echtgenote en het team doen we alles om de smakelijke verwachtingen waar te maken.

De tip van Jan

Het gebraden kipgehakt is perfect voor op een feestje, op vers brood, toast of een knapperig bolletje!