Cervelaat speciaal
Paul Francken werkt al meer dan 17 jaar in de worstenmakerij. Zijn familie oefent al meer dan 75 jaar het slagersvak uit.
Cervelaat speciaal
Een Streeckproduct van Paul Francken, slager uit Born
Limburgse cervelaat speciaal wordt gemaakt volgens een traditioneel recept van de gebroeders Snijders. De cervelaat wordt als vanouds licht gerookt op beukenhout, licht gedroogd en krijgt een langzame rijping van 4 tot 6 weken. Hierbij worden Limburgse varkens ingezet met een beter leven-keurmerk.


Paul Francken
Slager uit Born
Paul Francken werkt al meer dan 17 jaar in zijn worstmakerij. Zijn vader heeft het bedrijf in 1994 overgenomen van de gebroeders Snijders. Tegenwoordig staat Paul aan het roer. Zijn familie oefent al drie generaties lang het slagersvakwerk uit.
De tip van Paul
De cervelaat speciaal is heerlijk in dunne plakjes op brood met appelstroop.