Bourgondische rib
In de jaren tachtig hebben we de bourgondische rib ontwikkeld. Deze werd, na een eenvoudige bereiding, door jong en oud veelal gegeten als warm hoofdgerecht. Tegenwoordig is bourgondische rib ook een echte smaakmaker tijdens het ontbijt of de lunch. De bourgondische rib is puur genieten!
Bourgondische rib
Een Streeckproduct van Franc Pennings, slager uit Veghel
Bourgondische rib is heerlijk als tussendoortje, in plaats van bijvoorbeeld kaas of leverworst. Rol een stukje ananas in een plakje bourgondische rib en steek er een prikkertje in. Smakelijk!
Franc Pennings
Slager uit Veghel
Van 's morgens vroeg tot 's avonds laat staat ons team voor u klaar. Met veel plezier en vakmanschap worden de mooiste producten gemaakt.
De tip van Franc
Bourgondische rib is heerlijk tussendoortje als variatie op de gebruikelijke kaas of leverworst. Rol een stukje ananas in een plakje bourgondische rib en steek er een prikkertje in.