Biologische rundersalami
Bas Derksen wist als jongen van 12 al dat hij slager wilde worden en runt nu al meer dan 15 jaar een eigen zaak in Nijmegen. Op de route van huis en school passeerde Bas als 12-jarige altijd een slagerij en wist hij dat hij slager wilde worden. Ook werd hij geïnspireerd door het vak van zijn vader. Nu heeft hij een warme ambachtelijke slagerij in het mooie Nijmegen. Met een uitgebreid assortiment aan heerlijke ambachtelijke vleeswaren weet de klant Bas goed te vinden. De lekkerste biologische slagerij van Nijmegen.
Biologische rundersalami
Een Streeckproduct van Bas Derksen, slager uit Slager uit Nijmegen
Heerlijke milde rundersalami met een vleugje knoflook. Een heerlijk product gemaakt van de beste biologische grondstoffen.
Bas Derksen
Slager uit Nijmegen
Sinds april 2006 kun je genieten van de moderne, biologische slagerij De Groene Weg in Nijmegen. Onze slagerij is voorzien van een warme ambachtelijke uitstraling en is gelegen aan de meest toepasselijke straat voor een Groene Weg Slagerij, namelijk de Groenestraat in Nijmegen. Naast ons is een mooie en moderne natuurvoedingswinkel gevestigd zodat u voor al uw biologische boodschappen in de Groenestraat terecht kunt.
De tip van Bas
Een echte smaakmaker voor op de boterham of voor op de borrelplank. Deze rundersalami combineert heerlijk met wat augurk.